Astăzi, 19 septembrie 2022,  la Rîşcani a fost inaugurată ediţia a IX-a  a expo-târgului universal „Toamna la Rîşcani”, prilejuit de Hramul oraşului. Evenimentul expoziţional este organizat de Secţia Economie a Consiliului Raional şi  primăria oraşului în parteneriat cu filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM (CCI a RM).

Expo-târgul are drept obiectiv de bază:

  • susţinerea producătorilor autohtoni;
  •  promovarea mărfurilor, produselor  calitative şi competitive pe piaţa internă;
  •  stabilirea noilor contacte de afaceri.

 

Ediţia curentă este completată cu un program de afaceri, care include degustări de produse, acţii, dialoguri bilateraleşi propune  vizitatorilor în perioada 19, 20  şi 21 septembrie curent un asortiment bogat de mărfuri industriale şi produse agricole, de panificaţie şi patiserie de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

La deschiderea ediţiei din acest an, cu mesaje de salut către participanţi şi vizitatori s-au adresat Igor Culic, vicepreşedintele raionului, Galina Codița, directorulfilialei Bălţi a CCI a RM și Victor Bogatico,  primarul oraşului, care au menționat, că expo-târgul universal  „Toamna la Rîşcani” demonstrează realizările întreprinderilor autohtone – participante şi reprezintă o platformă de comunicare, un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, dar și pentru consolidarea şi menţinerea unui dialog public – privat viabil.

La expo-târgul  universal de toamnă  participă agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, orașele Rîșcani, Drochia, Glodeni, Soroca, raioanele Briceni,Edineț.

Meşteri populari din regiune și oraș, AO ,,Baștina” din Rîșcani vor propune vizitatorilor  un spectru variat de obiecte de artizanat,  confecţionate cu mult talent, dibăcie şi căldură sufletească.

 

Anual, filiala Bălți a CCI a RM în parteneriat cu primăria municipiului Bălți, APL de nivelul I și II din raioanele Sîngerei, Fălești, Rîșcani, Glodeni organizează și desfășoară în regiune 20 expo-târguri specializate și universale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here