În ajun de Sfintele Sărbători de Paști, fostul președinte al țării, Igor Dodon a vizitat două familii cu mulți copii din nordul țării.

La Drochia, a mers la o familie nevoiașă din satul Moara de Piatră. Cuplul Habas Cosmin Daniel și Crețu Aurica locuiesc împreună cu cei patru copii ai săi în casa părinților pensionari. Familia trăiește modest deoarece banii pe care îi câștigă sunt insuficienți pentru a acoperi cheltuielile cotidiene.

“Le-am oferit un pat etajat pentru copii, aragaz, o mașină de spălat și alte obiecte de prima necesitate. Am felicitat familia cu prilejul Sfintelor Sărbători dorindu-le multă sănătate și mult curaj.” a scris pe pagina sa de facebook Dodon.

În satul Nihoreni, raionul Rîșcani fostul președinte a vizitat-o pe Marina Osaci, mamă care educă de una singură cinci copii, cu vârsta cuprinsă între 2 și 20 de ani. Familia locuiește într-o casă mică cu două odăi, iar iarna este nevoită să se înghesuie într-o singură cameră din lipsa posibilității de a încălzi toată casa.

Acesta încurajat-o pe doamna Osaci și copiii săi, oferindu-le mai multe cadouri, inclusiv un frigider și o mașină de spălat și le-a urat sănătate, bunăstare și Sărbători fericite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here