Organizația Teritorială Rîșcani a Partidului Șor a organizat astăzi un flashmob în fața consiliului raional Rîșcani. Ei afirmă că sunt nemulțumiți de actuala conducere centrală și de nivelul de trai.

“Este imposibil de trait. Cu ce să trăiești dacă nu ne ajung bani nici de pîine. Au mărit prețurile la tot. Cu ce să trăiască un biet pensionar? Pensia nu îmi ajunge nici de servicii comunale” ne spune doamna Ludmila care a ieșit la protest împreună cu soțul.

Cei prezenți la flashmob aveau în mîini pancarte pe care scria că cer ajutor din partea statului, sau “Unde sunt vremurile bune promise de Pas?”.

Conducerea organizației ne-a spus că oamenii sunt la limita sarăciei, iar guvernul nu face nimic pentru a ușura macar situația. Tot aceștia ne-au spus că îi îndeamnă pe toți să iasă la proteste, indiferent de vîrstă, sau orientare politică.

În timpul apropiat OT Rîșcani al Partidului Șor planifică proteste pentru a își arăta nemulțumirea față de ultimile majorări de prețuri, și inacțiunea conducerii statului cu privire la aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here