O persoană a decedat, iar 5 soldați au fost răniți. Încă doi civili au fost uciși în regiunea Lugansk, în timpul bombardamentelor, iar un depozit de troleibuze a fost incendiat.

În ultimele șase zile, au fost înregistrate 206 atacuri asupra bunurilor civile în așezările din regiunile Donețk și Luhansk.

În urma bombardamentelor din Lugansk, un militar a murit, iar cinci soldați au fost răniți. Starea lor de sănătate este stabila.

Inamicul a folosit lansatoare de grenade propulsate de rachete, tancuri, sisteme de artilerie de 122 mm, mortiere de 120 mm și 82 mm, lansatoare de grenade de diferite sisteme, mitraliere de calibru mare și arme de calibru mic.

O stație de pompare a fost avariată în așezarea Zolote, lăsând peste 3.000 de civili fără apă potabilă, potrivit ultimului raport de informare publicat de Ministerul Apărării al Ucrainei. O clădire rezidențială din satul Vodiane a fost distrusă, precum și fermă și o proprietate agricolă din Verknotorețke.

Aproximativ 42 de familii au fost evacuate din satul Vrubivka, inclusiv 30 de copii de vârstă școlară și 15 copii preșcolari, a adăugat ministerul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here