În cadrul vizitei acesta a avut o întrevedere cu cu Președintele Județului Ilfov, Hubert Thuma cu care a semnat un acord de colaborare între municipiul Chișinău și județul Ilfov. Tot acolo primarul s-a întâlnit cu Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu și Vicepreședintele Senatului României, Paul Stănescu.

“La fel, fiind vicepreședintele CALM, am ținut să mulțumesc în numele tuturor primarilor pentru grantul de 100 de milioane de euro suport pentru alte programe și proiecte noi pentru Republica Moldova. Am discutat despre numeroasele colaborări și proiecte pe care le are Chișinăul cu diverse orașe și regiuni din România și am pledat pentru extinderea acestora în Chișinău și suburbie ” a menționat Ceban pe pagina sa de facebook.

Edilul a mai avut  întrevederi cu Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației din România, Cseke Attila, cu ministrul sănătății din România, Alexandru Rafila, și alții. Ion Ceban a mulțumit pentru suportul acordat Republicii Moldova și colaborare, în special în perioada pandemică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here