PR cu cu iz de circ astăzi în Parlament. Atat deputați cat și mame din secretariatul parlamentului au venit cu copii mici în sala de ședințe.

Mai mulți deputați și angajați ai parlamentului au venit astăzi cu micuții lor în sală de ședință a Parlamentului, pentru a susține un proiect de lege, înaintat de PAS.

În timp ce mai mulți deputați, inclusiv președintele Parlamentului, au susținut prezența copiilor în sală, președintele fracțiunii BCS, Zinaida Greceanîi, și alți aleși ai poporului s-au arătat nemulțumiți de acest gest.

”Noi am ajuns la un consens. Avem o înțelegere totală. Nu știu pentru ce a trebuit aduși copiii aici. Eu propun să terminăm discuțiile. Noi votăm acest proiect. Nu este necesar să arătăm la societate cât de tare noi susținem, aducând copiii aici. Copiii trebuie să fie în siguranță, nu expuși, în timp ce virus bantuie printre noi”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Alți deputați au pus întrebări precum ca dacă vor fi votate proiecte de lege legate de pensionar, veterani, sau agricultura tot vor fi aduși pensionari, veterani sau animale în sală de ședințe a Parlamentului?

În urma supunerii votului, proiectul de lege a fost susținut în prima lectură de 81 de deputați, inclusiv cei din opoziție.

Marea parte a angajatorilor din Republica Moldova nu dispun de mijloace financiare pentru a implementa astfel de proiecte, ceea ce face legea inutilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here