În urma unui studiu publicat de IDIS Viitorul, vedem că cele mai multe voturi le-ar acumula Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.

PAS care acum deține majoritatea în Parlament, se prăbușește în sondaje. Cele mai multe voturi le-ar acumula Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, arată un studiu publicat astăzi de IDIS Viitorul dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri. Acesta este urmat de PAS și de Partidul Șor, ceea ce înseamnă ca în Legislativ ar rămâne aceleași partide.

Potrivit sondajului Blocul Comuniștilor și Socialiștilor ar lua cele mai multe mandate în parlament cu 25,2 %.Partidul care este  acum la guvernare s-ar plasa pe locul doi cu aproape 23 %, iar Partidul Șor cu 8% ar intra din nou în legislativ. Alte partide ar acumula mai puțin de 2% și nu ar trece pragul electoral.

Între timp, topul încrederii este în continuare condus de șefa statului Maia Sandu, cu aproape 17%, urmată de Igor Dodon cu aproximativ 10 la sută. Restul politicienilor au acumulat mai puțin de 3% la acest capitol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here